jack vegas

De spelautomater, slotmaskiner, som finns uppställda på krogar, pubar och restauranger runt om i landet kallas för Jack Vegas. Spelautomaterna ägs och drivs av Svenska Spel och Jack Vegas är faktiskt Sveriges största spel. Allt överskott från spelet går till idrottsrörelser och till barn- och ungdomsverksamhet i Sverige. Hela 6 800 Jack Vegas maskiner står utställda på 2200 olika krogar, restauranger, pubar och bingohallar.

Jack Vegas är en enarmad bandit. Det finns 17 olika spel på apparaterna, dels klassiska hjulspel och video poker, dels sportspel och dels pokerspel som video poker. Minimiinsatsen är låga 50 öre och den maximala insatsen är fem kronor. Man kan vinna som mest 500 kronor, det vill säga hundra gånger insatsen. Åldersgränsen för att få spela på Jack Vegas eller Vegas spel är 18 år.

Det är enkelt att spela på enarmade banditer, det är inga krångliga regler eller strategier som man måste lära sig. Spelet beror helt och hållet på slumpen. Man har också stor vinstchans med Jack Vegas. Många gånger ger nämligen de enarmade banditerna de högsta vinsterna på ett casino. Det är också en hög återbetalningsprocent, då hela 90 procent av intäkterna går tillbaka till spelarna i form av vinster. Tänk på att många gånger krävs det att du satsar maximal insats (fem kronor) för att få möjlighet att vinna den högsta vinsten.